Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Дракула

(0) От (автор) Брам Стокър
Жанр: Фентъзи
Разгръщате единствено по рода си издание на „Дракула“ - без цензура Лусозната книга съдържа цялото произведение – без пропуски, без добавени сцени, без преиначени изрази и думи. Включените бележки... прочети повече

Разгръщате единствено по рода си издание на „Дракула“ - без цензура

Лусозната книга съдържа цялото произведение – без пропуски, без добавени сцени, без преиначени изрази и думи. Включените бележки към него поясняват непознатото за съвременния читател, тълкуват замислите на автора и препращат към мненията на изтъкнати специалисти.

Добавени са две приложения: „Гостът на Дракула“ – публикуваната посмъртно като отделен разказ първа глава от оригиналния ръкопис на книгата, и интервю с автора, взето през 1897 г., които допълват разбирането на читателя за Брам Стокър, за неговата епоха и за неостаряващия му шедьовър.

Корица: Твърда
Страници: 504
Година на публикуване: 2022г.
Издател: Сиела
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-954-283-874-6

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!