Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Нюх

(0) От (автор) Емил Минчев
ВЗРИВООПАСНА СМЕС ОТ ФЕНТЪЗИ, ФАНТАСТИКА И ДЕТЕКТИВСКА МИСТЕРИЯ Бънк Ромеро е отракан частен детектив с необикновена дарба – изключително развито обоняние, което му помага да разплита случаи, непос... прочети повече

ВЗРИВООПАСНА СМЕС ОТ ФЕНТЪЗИ, ФАНТАСТИКА И ДЕТЕКТИВСКА МИСТЕРИЯ

Бънк Ромеро е отракан частен детектив с необикновена дарба – изключително развито обоняние, което му помага да разплита случаи, непосилни за полицията. Скромната му кантора се намира в град Унтерщат, един покварен мегаполис от бъдещето, населен с коварни престъпници, продажни политици и мутанти със свръхчовешки способности. В града върлува извратен сериен убиец, а един ден в кантората на детектива влиза красива жена, която го наема да разследва кражба на рядко лекарство от нейната дрогерия. Така започва един дълъг и странен случай, изпълнен с шокиращи разкрития и обрати, които ще накарат Бънк да осъзнае, че няма по-неразгадаема мистерия от човешкото сърце.

Корица: Мека
Страници: 352
Година на публикуване: 2021г.
Издател: Вижън Букс
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-619-758-504-9
Поредица: Бънк Ромеро
Книги от поредицата: Нюх
Бяс
Стръв
Мъст
Лов

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!