Този уебсайт използва бисквитки

Използваме бисквитки за можем да осъществим правилната работа на уебсайта, както и за събиране на информация за добавяне на нови и подобрение на съществуващите функционалности, за по-добра използваемост на уебсайта от потребителите. Може да прочете нашите правила относно използването им тук.

Кралска кръв

(0) От (автор) Даниел Ейбрахам
Жанр: Фентъзи
"Истинският наследник на Дж. Р. Р. Мартин." -Пъблишърс Уийкли   Война и лудост хвърлят сянка над земята, засенчвана преди от драконови криле.   Звездата на Гедер Палиако... прочети повече

"Истинският наследник на Дж. Р. Р. Мартин."

-Пъблишърс Уийкли

 

Война и лудост хвърлят сянка над земята, засенчвана преди от драконови криле.

 

Звездата на Гедер Палиако изгрява. Той е герой на Антеа, протектор на престолонаследника и любимец на двора. Ала от миналото му прииждат бури, с тях и война, която ще промени всичко. 

Ситрин бел Саркор е основала банка с помощта на откраднато богатство, подправени документи и наемни мечове. Сега, обаче, всяко нейно действие се наблюдава и контролира. Всичко сторено дотук ще изгуби значение, ако Ситрин не успее да избяга от позлатената си клетка. Може би войната крие единствената й надежда да отхвърли оковите.

Един изменил на богинята си свещеник вижда скритата ръка, която дърпа конците – отдавна погребана тайна на драконовата империя е надигнала глава и самата тъкан на цивилизацията е започнала да се разплита. Епоха на кръвопролитна лудост е надвиснала на хоризонта и изглежда нищо не може да я спре. Нищо, освен шепа обречени герои.

 

"Изненадваща, шокираща и омагьосваща!"

-Локус

Корица: Мека
Страници: 448
Година на публикуване: 2012г.
Издател: Бард
Купи онлайн: Линк към книгата
ISBN: 978-954-655-352-2
Поредица: Кинжалът и монетата
Книги от поредицата: Кралска кръв
Пътят на дракона

Отзиви от потребители

  • Книгата няма направени отзиви!

За да можете да направите отзив за тази книга, трябва да влезете във вашия профил!